Begudes

1. Aigua de Sant Aniol.

L'aigua de Sant Aniol es defineix com l'aigua de la puresa volcànica. Empresa situada dins els límits del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

2. Aigua de Les Creus.

Les Creus és l'aigua minetral natural procedent de la neu fosa sobre el granit a la vessant axial dels Pirineus. El seu manantial , ubicat a Maçanet de Cabrenys (Girona) proporciona una aigua de finíssim paladar que, unit a la puresa del seu cabal, la converteixen en un plaer per a gourmets. 

 

3. Vins de Perelada.

La tradició vitivinícola empordanesa té més de 2500 anys d'història. La vinya de l'Empordà, el més antic de la Penínsul·la Ibèrica, va ser implantat per els grecs quan varen fundar Empúries. Actualment, conviuen a l'explotació de la vinya diferents bodegues, junts sota una mateixa marca i representant la continuïtat del bagatge adquirit i presentant una oferta molt sòlida. 

 

4. Ratafia Russet.

La ratafia s'olora, es veu, es paladeja i s'assavoreix. Aquestes són les quatre branques amb les que opera la marca puntera en producció de ratafia a Catalunya. El sabor que ofereix el producte combinat amb l'elaboració tradicional d'aquesta, causen una cascada de sensacions al client. 

5. Cervesa del Montseny.

Companyia cervesera situada al Montseny. L'empresa va nèixer amb la voluntat d'oferir una cervesa artesana de la màxima qualitat. Els criteris per elaborar els seus productes estan lligats als conceptes: "artesà", "integral" i "natural".