Càrnics
1. Ca l'Esteve (Maià de Montcal)
Masia catalana situada a la població de Maià de Montcal (Província de Girona). Empresa dedicada a la cria d'aviram, presenta una gran selecció de productes. Dels quals els més sol·licitats per consumidors són: pollastre, cuixa de pollastre i hamburgueses de pollastre. La seva professionalitat, experiència i l'elaboració de productes de qualitat, han catapultat la masia de Ca l'Esteve al primer graó de productes catalans de qualitat.

2. Can Sidru (Sant Esteve de Llémena).
Empresa familiar dedicada des de fa 40 anys al món de la producció de productes. Es tracta d'un negoci ubicat a la Vall del Llémena, en concret a Sant Esteve de Llémena, espai on la producció càrnica sempre ha jugat un paper importantíssim a l'economia dels seus residents. Experts en l'elaboració de productes provinents de la vedella, destaquen: costelló, hamburguesa de vedella, vedella i el xurrasco de vedella.

3. Carns Jordi (Sant Joan les Fonts).
Productor garrotxí ubicat al municipi de Sant Joan les Fonts, concretament a Begudà. Destaca en el seu ram per l'exigència en la qualitat i la utilització de productes locals. Els seus productes són apreciats per la població de la comarca degut a que el seu gust aporta sensacions lligades a les activitats tradicionals. Jordi aconsegueix donar el gust de la terra al seus productes. El seu producte més demanat són les botifarres.

4. Cooperativa de la Vall de Bas (Vall de Bas).
Cooperativa coneguda a tota la província de Girona per la seva qualitat. Situada a la Vall de Bas (La Garrotxa) i el cor d'una gran agrupació de persones lligades al sector primari. Dintre de la seva gran varietat de productes, el servei k-food hem escollit els següents productes: llom baix, pit de xai i costelles de xai.

5. Mas Remei (Celrà).
Mas situat dintre el terme municipal de Celrà, s'ha iniciat darrerament en la producció. Impulsat per joves ramaders, el mas ha aconseguit crear una oferta de productes variats que permeten a l'interessat escollir. Dintre la seva varietat, cal destacar la cuixes de gall d'indi, un gran reclam a la zona i una opció culinària molt ben valorada a casa nostra.
6. Can Vinyeta (Sant Pere de Torelló).
Masia catalana situada als afores del municipi de Sant Pere de Torelló (Província de Barcelona), reuneix una llarga trajectória a l'elaboració de productes del camp. Especialistes en el tema, es dediquen a diferents sectors ramaders com per exemple el porcí, boví i aviram. Nosaltres dintre la gran varietat de productes oferim: carn picada, galta de porc i pernil salat.

